Нововъведенията във ''Фейсбук'' продължават

Нововъведенията във ''Фейсбук'' продължават
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

''Фейсбук'' вече ни позволява да редактираме снимките си директно на сайта или мобилната версия на социалната мрежа.

Освен редакция и изчистване на несъвършенства, можем да добавяме и стикери, да рисуваме върху снимката или да добавим рамка. Има и опция едновременно да се постават видеа и снимки.

Сайтът вече добавя и нова лесно достъпна библиотека с теми на рамки за профилните снимки - спортни отбори, национални флагове, а дори и каузи, свързани с опазването на природата. Тази опция все още не е достъпна в България, но се очаква това да се случи през идните дни.

Предвижда се и вместо профилна снимка, потребителите да могат да постват кратки видеа; в някои части на света това вече е възможно.

Различните страници на сайта много скоро също ще могат да се персонализират, съобщиха от централата на компанията пред The Independent.

Всички рамки вече могат да бъдат добавяни за ограничен период от време - ден или седмица, а някои ще бъдат постоянни. Временните профилни снимки вече ще отразяват настроението ни, мястото, което сме посетили или кауза, която подкрепяме.

''Когато разработвахме дизайна за рамките на профилните снимки, искахме да дадем възможност на хората по-лесно да изразят подкрепата си към даден спортен отбор или кауза. Това е много важно, защото ни учи, че това, което ни обединява е по-силно от онова, което ни разделя, '' пише самият създател на социалната мрежа Марк Зукърбърг в публичния си профил.

#снимки #рамки #Марк Зукърбърг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници