ММА бойци поканиха на ринга биячите от Околовръството

ММА бойци поканиха на ринга биячите от Околовръството
A A+ A++ A

ММА бойци поканиха на ринга охранителите, пребили младо семейство на Околовръстното шосе преди дни. Състезателите от „Боен клуб България” обявиха „Дни на отворените врати за биячи”, съобщава Нова тв.

В сряда следобяд агресивни мъже биха с метални палки младеж след скандал на Околовръстното шосе в София. Освен пребития младеж пострада и съпругата му - Мария Димитрова, която е една от водещите ни състезателки на троен скок, участвала е на няколко европейски и световни първенства и на олимпийски игри.

Впоследствие стана ясно, че нападателите са охрана на Иво Борисов-Ториното - близък до Златомир Иванов-Баретата, но не са наети на трудов договор. От полицията проверяват връзките на четиримата биячи със знакови фигури от подземния свят.

Един от нападателите, който се вижда ясно на клипа, е от Червен бряг. Той се казва Христо Христов и е на 22 години. През 2011 година е бил награждаван за най-добър спортист от спортното училище в Плевен. Бил е и републикански шампион по бокс.

Другите трима нападатели са Мартин Марков – на 41 години, Александър Гечев – на 39 години, и Георги Близнаков - на 46 години. Преди години Близнаков се е занимавал с кикбокс и е участвал в състезания.

Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". По-надолу са описани "великите" спортни постиженията на един от тях - Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010г., колегите му в националния отбор, трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на „Боен клуб България” във Facebook.

Състезателите допълват, че разполагат с два ринга, една клетка и „много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години”.

Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 години затвор или пробация за хулиганство и до 5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници