Пиян и въоръжен полицай беше обезвреден на метри от учебни заведения

Пиян и въоръжен полицай беше обезвреден на метри от учебни заведения
A A+ A++ A

Пиян полицай, въоръжен с два пистолета, беше обезвреден от колегите му на метри от столично училище и детска градина. Сценката се е разиграла в столичния квартал Световрачане.

Инцидентът е станал вчера около 17:30. Няма пострадали, а униформеният Иван Страхилов е отведен в изтрезвителя.

Страхилов вървял на зиг-заг по малката уличка, срещу която се намира основното училище в Световрачане. Очевидци на инцидента разказват, че билвъоръжен с два пистолета, електрошокова палка, десантен нож и бронежилетка.

Пияният полицай е паднал на метри преди училището и може би затова не се е случил по-сериозен инцидент. Вероятно многото алкохол не му е позволил да продължи пътя си и полицаят е паднал в тази градинката.

Деца от близката площадка се обадили веднага на телефон 112, отишли и в близкия полицейски участък. Местният полицай обаче им казал, че няма белезници, за да го арестува и не може да направи нищо освен да докладва в СДВР. След минути на място пристигнали екипи на моторизираното звено СИГМА и няколко патрула.

Въпреки опитите на колегите му да изземат оръжията, Страхилов отказвал да ги предаде. Наложило се да дойдат шефовете на столичната полиция. Най-накрая пияният полицай бил качен на дошлата линейка и откаран в изтрезвителя.

#полицай #Градина #училище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници