Двама братя пребиха до смърт 18-годишен младеж в центъра на Враца

Двама братя пребиха до смърт 18-годишен младеж в центъра на Враца
A A+ A++ A

18-годишно момче от Враца не оцеля след брутален бой с метален бокс на кръстовище в центъра на града. Младежът е пребит пред очите на десетки и е бил откаран жив до спешното, но там е издъхнал.

Инцидентът е станал около 12.55 часа на ул. "Иванка Ботева" в района на Дома на науката и техниката, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според показанията на свидетели момчето, което по неофициална информация се казва Теодор, е било жестоко пребито от двама нападатели. Биячите са разпознати като Иван П., на 32 години, и Десислав П. с прякор Поничката, на 36-години.

Биячите са братя и са собственици на автокъща. В хода на предприетите заградителни действия в района на инцидента е задържан по-малкият брат, а другият е успял да избяга, но малко по-късно се е явил в полицейското управление, придружаван от адвоката си.

По данни на полицията Десислав П. е регистриран за кражби и шофиране след употреба на алкохол.

По първоначална информация, двамата братя и младежът не са се познавали. Според очевидци спорът започнал, след като Теодор натиснал клаксона на колата си, докато Иван и Десислав пресичали пътното платно.

След разменени реплики от двете страни, се стигнало от саморазправа и побой. 18-годишният Теодор е удрян с метален бокс, пишат местните издания. Журналисти от местния вестник "Зов" са успели да заснемат как Десислав П. държи ръцете на момчето, докато брат му го бие.

В хода на разследването са установени множество свидетели, които в момента се разпитват в РУ-Враца.

 

#Враца #18-годишен #Теодор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници