43-годишна загина при падане от шести етаж във Варна

43-годишна загина при падане от шести етаж във Варна
Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Труп на млада жена е открит около 22 часа снощи пред блок 155 в квартал „Младост” във Варна. Съседите са в шок, криминалисти са започнали разследване, съобщават местните медии.

"Около 20 часа в понеделник е получен сигнал за инцидент в бл. 155 в кв. "Младост". На място веднага са пристигнали полицаи, които са установили, че е загинала жена на 43 години, която е паднала от шестия етаж. Данни за насилствена смърт няма. Образувано е досъдебно производство, като разследването по случая продължава. Предстои да бъде направена аутопсия на починалата жена", информират отобластната дирекция на полицията.

„Тя беше слънчева, усмихната дама, която често гостуваше на нашия комшия Данчо, живеещ на 6 етаж. Двамата никога не са създавали проблеми. Черпеха се тихо и кротко и изглеждаха щастливи. Всички сме потресени от това, което стана и нямаме обяснение каква може да е причината”, коментира един от живеещите в блока.

Друга съседка разказва, че Данчо е останал сам миналата година, когато се е споминала майка му. "Момчето много тежко преживя смъртта й. Добре, че тази жена бе до него, за да му е малко по-леко. Племенник на майката на Данчо – д-р Анжел, често идваше при него, консултираше го, правеше му прегледи и си говореха като братя.", каза жената.

 

#жена #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници