Бившият зам.-кмет на Пирдоп Пламен Господинов атакуван от бобмаджии повторно

Бившият зам.-кмет на Пирдоп Пламен Господинов атакуван от бобмаджии повторно
A A+ A++ A

За по-малко от месец бившият зам.-кмет на Пирдоп Пламен Господинов отнася повторна атака от недоброжелатели, разкриват източници от разследването на инцидента в бл. 458 нв Младост 4 тази нощ.

На 17 ноември лекият автомобил „Сеат Ибиза”, собственост на Господинов, бе вдигнат във въздуха на улицата в Пирдоп, като ударната вълна засегна и част от външната стена на къщата му.

Снощният взрив стана на площадката на третия етаж пред апартамента, в който той живее със съпругата си Христина, която е с 18 г. по-млада от него, пише "24 часа". 

От МВР засега не съобщават дали има заподозрени по случая. Официалната информация е, че експлозията не е от самоделно устройство. 

На последните местни избори Пламен Господинов беше кандидат за кметския стол в Златица.  Кандидатурата му беше подкрепена от местна коалиция, организирана от "Евророма" на Цветелин Кънчев.

При предишната атака непосредствено преди местните избори Господинов и семейството му са били в дома си, когато около 20.20 ч. се чула ужасяваща експлозия. Навън колата била в пламъци, напълно унищожена.

При разпитите съседите са заявили, че никой не е видял подозрителни хора на улицата, нито да идват, нито да бягат.

След снощния взрив обаче съседи на Господинов в Младост 4 си спомниха, че видели мъж малко преди инцидента, който нямал ключ да си отвори вратата на излизане.

 

#Пирдоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници