Мерил Стрийп: Казаха ми, че съм прекалено грозна за ''Кинг Конг''

Мерил Стрийп: Казаха ми, че съм прекалено грозна за ''Кинг Конг''
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Легендарната Мерил Стрийп, която наскоро навърши 66 години, сподели на страницата си във Фейсбук история от миналото, която вдъхнови и въодушеви милионни нейни почитателки.

Трикратната носителка на „Оскар“ припомни за един много тъжен ден, когато като неизвестна актриса се е опитала да получи роля във филма "Кинг Конг" през 1976 г.

"На тази фотография, това съм аз, връщам се от кастинг за филма "Кинг Конг", където ми казаха, че съм "много грозна" за ролята. Това беше ключов момент за мен. Това, едно лошо мнение можеше да унищожи мечтите ми за актьорска кариера и да ме накара да загубя вяра в себе си. Дълбоко си поех въздух и си казах: "Много ми е мъчно, че мислите, че съм прекалено грозна за вашия филм. Но това е само едно мнение в море от хиляди различни и сега отивам да потърся положителна енергия. Днес имам 18 номинации за Оскар" , пише холивудската звезда под снимката, на която е на 27 г. и се вози в метрото.

 

Актрисата с най-много номинации за престижната награда обаче е объркала бройката, защото има 19 номинации ако се вземе предвид и номинацията за филма "Into The Woods" от тази година. Истината е, че на въпросния кастинг режисьорът Дино де Лаурентис е казал за Мерил Стрийп, че е грозна на италиански.

"Грозна е. Защо ми я доведе?, казал Дино на сина си, без да подозира, че пред него стои актриса, която перфектно владее италиански. Когато тя му отвърнала на същия език, той изглеждал все едно някой го е застрелял. Ролята във филма е била дадена на Джесика Ланг.


#Мерил Стрийп #актриса #номинации #Оскар #Кинг Конг #Джесика Ланг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"