Премиерът ще се срещне с Бъчварова и Горанов в сряда

Премиерът ще се срещне с Бъчварова и Горанов в сряда
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В сряда в 08.30 часа при премиерът Бойко Борисов ще са вътрешният министър Румяна Бъчварова и финансовият министър Владислав Горанов. Това каза главният секретар на МВР Георги Костов на събралите се протестиращи служители на МВР, предаде „Фокус”.

„Въпросът който ви интересува в момента няма да седи вече на дневен ред”, заяви Костов. На място пред Министерството на финансите е и старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

Главният секретар обяви, че рапортът за напускане на един служител на МВР няма как да не го тревожи. Костов обясни, че е дошъл при протестиращите, само за да им предаде, съобщението, че утре министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова ще бъдат приети от премиера и ще обсъдят готвените реформи в МВР.

„Аз съм професионален ръководител на МВР, а не господар на чувствата на служителите на системата. Те имат право да изразяват своите притеснения и емоции”, заяви Костов. Той не пожела да коментира информацията ,че министър Бъчварова е знаела за готвените законови промени, касаещи служителите в системата на МВР.

Протестиращите се отправиха към сградата на Народното събрание, като блокираха движението по бул. „Цар Освободител”.

 

#Бойко Борисов #полицаи #Георги Костов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници