Спонтанен аборт, апендицит и високо кръвно в „Арена Армеец”

Спонтанен аборт, апендицит и високо кръвно в „Арена Армеец”
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Общо 7 спешни медицински екипа обслужват района около зала „Арена Армеец“ след края на изборния ден и в момента включително, съобщиха от МЗ.

Екипите са прегледали 25 човека, от които хоспитализирани в УМБАЛ „Св. Анна“ са 4-ма души: един пациент с комоцио, пациентка със спонтанен аборт, един пациент с преходни нарушения на мозъчното кръвообращение и един с остър апендицит.

В момента в зала „Арена армеец“ се намират около 5000 души. Медицинска помощ е оказана на още 11 души, от които 3-ма са хоспитализирани в УМБАЛ „Св. Анна“– един пациент с епилепсия, един с високо кръвно и един с колапс.

В Министерство на здравеопазването и в ЦСМП няма постъпила информация за смъртни случаи. 

По някои от външните стени на зала „Арена Армеец” е изписано „SOS”, „Заложници”, предаде БГНЕС.

Един от председателите в Секционна избирателна комисия на тазгодишните избори, които в момента чакат реда си в зала „Арена Армеец” сподели ужаса, с който се сблъскват всички членове и председатели на СИК при обработването на протоколите от местните избори.

„20 г. демокрация се оказаха напълно недостатъчни, за да се научим как се правят избори. Все по-зле се правят избори. Трагедията тук е ужасна. Хората тук са изключително изнервени, даже имаше и сбивания”, каза Десислава Росенова.

От Министерския съвет призоваха Централната избирателна комисия да позволи изборните книжа да бъдат запечатани и поставени под охрана, а гражданите да бъдат освободени.

 

#Арена Армеец #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници