Бразилецът, който почина в самолет, имал 800 г кокаин в стомаха си

Бразилецът, който почина в самолет, имал 800 г кокаин в стомаха си
A A+ A++ A

Мъжът, който почина в самолет, след като започна да буйства и ухапа друг пътник, е пренасял кокаин за 41 000 паунда в стомаха си, съобщава британският вестник "Индипендънт"

Той е бразилец, на 25г., а не на 24 г., както беше съобщено първоначално. По време на полет на "Ер Лингус" от Лисабон до Дъблин в неделя Джон Кенеди Сантос Гурхао се почувствал зле и започнал да хапе пътника, който седял до него.

След това припаднал и починал на борда на самолета.

Пилотът поискал спешна медицинска помощ, а самолетът бил пренасочен към към град Корк в Южна Ирландия. Спешният екип само констатирал смъртта на мъжа, погълнал 800 грама кокаин, разпределен в 80 топчета, едно от които се е спукало в стомаха му.

Количеството би се продало на улицата за около 41 000 британски лири, посочва "Айриш таймс".

Ирландската полиция потвърди, че част от опаковките са били възстановени и изпратени за съдебно-медицински анализ. Разследването продължава.

След кацането на самолета бе арестувана и 40-годишна португалка, в която са били намерени амфетамини.

"Той беше на пода, треперейки жестоко", казва пътникът Джон Ленард, станал свидетел на смъртта на трафиканта. "Звукът, който издаваше, беше нещо, което никога преди не съм чувал. Не е нещо, което чувате всеки ден. Издаваше дълбока болка - така бих могъл да го опиша най-добре. Много мъчителен край - да умреш по този начин, на пода в самолет", споделя още той.


#бразилец #кокаин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници