ЦСКА победи по инерция

ЦСКА победи по инерция
БГНЕС
A A+ A++ A

ЦСКА очаквано постигна осма поредна победа във В група, след като срази Рилски спортист с 3:0 на тежкия терен на стадиона в Самоков. „Армейците“ продължават да са лидери в класирането с пълен актив от точки и без допуснато попадение.

Повече подробности вижте в Sporta.bg

Владислав Узунов откри резултата в 22-ата минута, след като довкара пропуснатата от Костадин Хазуров дузпа. 30-годишният нападател не можа да се разпише за десети път в първенството, като освен 11-метровия наказателен удар, направи още един сериозен пропуск.

Самир Аясс след хубава атака в добавеното време на първата част направи резултата 0:2, а третото попадение бе дело на Преслав Йорданов от дузпа – той тъкмо бе заменил Хазуров и успя да реализира от бялата точка.

Домакините от Рилски спортист се погрижиха ЦСКА да усети атмосферата на В група с редица груби влизания и още повече разправии със съперници и със съдията Стефан Апостолов. Реферът определено изпитваше трудности да укроти самоковци, а след втората дузпа незнайно защо не изгони Виктор Колев, който имаше два жълти картона, но явно арбитърът е записал друго име при първото официално предупреждение.

Преслав Йорданов също се поддаде на провокациите на домакините и след като отбеляза гола, отиде да дразни вратаря Красимир Гьорев (заслужи си жълт картон), който пък бе единствената причина ЦСКА да бие „само“ с три гола.

Победата е осма поредна за „армейците“ във В група, но общо 13-та последователна, ако се броят и мачовете в турнира за Купата на България.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите