Обратно към пълната версия на статията »

Гришо изненада феновете си: Писа им на български език

Гришо изненада феновете си: Писа им на български език
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-добрият български тенисист Григор Димитров зарадва за пореден път феновете си с нова снимка, но този път имаше и изненада. За пръв път българинът сложи съобщение към фотоса си на български, макар че има навика да използва английски език в социалните мрежи.

Гришо пусна в своя профил в Инстаграм чернобял кадър от балкон над улица в Лондон, а текстът към него гласи "Аз съм просто човек”. Веднага под снимката заваляха коментари и харесвания от феновете на най-добрата ни ракета. Някои от тях коментираха самата снимка, а други освен българския език и смисъла на думите.

Димитров в момента е в британската столица, тъй като се готви за сезона на трева и тренира здраво. Сред партньорите му е бившият №1 в ранглистата и шампион от “Уимбълдън 2002” Лейтън Хюит (Авл).

По-рано стана ясно, че Димитров е потвърдил участието си на турнира от категорията АТП 250 в Куала Лумпур. Откритото на Малайзия е от 26 септември и спортист №1 на България е на официалния плакат заедно с Давид Ферер, Фелисиано Лопес и Ник Кириос.

От няколко дни Григор пита феновете си как точно да изглежда надписът с неговото име на новата му ракета Wilson. 

#Григор Димитров #снимка #български език