Обратно към пълната версия на статията »

Софи Маринова снима клипа към Love Unlimited

Софи Маринова снима клипа към Love Unlimited
Софи Маринова вече работи по снимките на клипа към хитовата й песен Love Unlimited. Снимка: БНТ
A A+ A++ A

Софи Маринова вече работи по снимките на клипа към хитовата й песен Love Unlimited, с която певицата ще представи България на големия финал на „Евровизия“ в Баку, Азербайджан.

Клипът към песента на Софи Маринова Love Unlimited разказва пет истории за любовта и как тя се изживява във всичките й измерения – не само между мъжа и жената, но и между приятели, в семейството и т.н., съобщиха от БНТ.

Самата Софи присъства в сравнително малко кадри, но играе ролята на обединяващ образ между петте истории.

Стилист на Софи е Антония Йорданова. Тя обясни, че визията на певицата е изключително изчистена, елегантна и нежна, без типичните за нея ярки цветове и бижута.

Режисьор на видеото е Ники Нанков, който не само е печелил много международни награди, но е изградил име на един от най-креативните и оригинални автори на музикални ленти в България.

Нанков е работил с Лили Иванова, Нели Рангелова, Елица Тодорова, Аксиния, Жорж и много други популярни български звезди.

За клипа на Love Unlimitet Нанков сподели: „Общата тема е любовта. Не във формата мъжът-жената, а във всичките й форми, които съществуват. Ролята на Софи - тя ще бъде нишката, която ще води цялото филмче. Тя ще дарява тази любов на света“.

Видеоклипът се очаква да бъде готов до 10 дни.

#клип #Баку #„Евровизия“ #Love Unlimited #певица #Софи Маринова