Обратно към пълната версия на статията »

„Сердика Център“ посрещна пролетта с модно ревю

„Сердика Център“ посрещна пролетта с модно ревю
В първия ден на пролетта „Сердика Център“ представи новите тенденции на топлия сезон с концептуално модно ревю в бяло и жълто. Снимка: „Сердика Център"
A A+ A++ A

В първия ден на пролетта „Сердика Център“ представи новите тенденции на топлия сезон с концептуално модно ревю в бяло и жълто.

Модни експерти, журналисти и представители на шоубизнеса се събраха под стъкления покрив на „Сердика център“, за да се информират за новите модните линии на пролет-лято 2012 г.

Сред гостите на събитието бяха водещите от сутрешното шоу на радио „Витоша“ „Тройка на разсъмване“ – Милена, Тодор и Кирил, водещите на предаването „Високи токчета“ по bTV – Гери Гочева, Людмила Филипова и Ива Дойчинова, актьорът Стефан А. Щерев, моделът Елеонора Манчева, актрисата Деси Бакърджиева, Ути Бъчваров, джазменът Ачо Заберски, момичетата от струнен квартет Hypnotic, певицата Сантра, водещият Милен Цветков, Любомир Стойков и други.

Цялата кампания за пролет-лято на центъра е решена в жълто. Моделите също следваха цветовата концепция и гримът беше в жълто - жълто червило и силно подчертани вежди, дело на гримьора Христина Трайкова.

#модно ревю