Обратно към пълната версия на статията »

Островни нрави: Кейт се извини, че не е взела Джордж на литургия с Елизабет

Островни нрави: Кейт се извини, че не е взела Джордж на литургия с Елизабет
A A+ A++ A

Това може да се случи само на острова Великобритания - херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се извини публично на британските граждани, че заради буйния му нрав не е взела 18-месечния принц Джордж на коледната литургия.

В четвъртък членовете на британското кралско семейство, в това число кралица Елизабет Втора и съпруга й, се събраха на празнична церемония, която по традиция е в църквата „Света Мария Магдалена” в Сандрингъмския дворец в Норфолк.

Пред входа на църквата се събраха около 2 хиляди доброжелатели. За разочарование на публиката, синът на Кейт и принц Уилям не присъства на мероприятието.

„Съжалявам, че не взехме Джордж, но щяхте да слушате само него в църквата”, заяви бремената с второ дете херцогиня на Кеймбридж.

За силния глас на бъдещия наследник на трона е известно още от времето, когато той беше бебе. Тогава баща му, принц Уилям, разказа, че "реве като лъв".

Освен без принц Джордж, този път службата бе пропусната и от съпругата на принц Чарлз. Херцогиня Камила Корнуелска си останала у дома заради заболяване.

#принц Уилям #литургия #Елизабет Втора #Кейт Мидълтън #принц Джордж #принц Чарлз