Обратно към пълната версия на статията »

Втора порция голи снимки на звезди, Мерилин Монро за 4250 паунда

Втора порция голи снимки на звезди, Мерилин Монро за 4250 паунда
A A+ A++ A

Нови голи снимки на звезди бяха пуснати в социалните мрежи, няколко седмици след първия подобен скандал.

Кадри с Ким Кардашиян, актрисата Ванеса Хъджинс и вратаря на женския национален отбор по футбол на САЩ Хоуп Соло имало за кратко в пиратските сайтове ,. Администраторите на сайтовете бързо ги отстраниха, но те успяха да влязат в социалните мрежи. Представители на знаменитостите пък отказали да коментират случая.

Сред новопоявилите се фотоси и видео записи са и тези на

годеницата на Владимир Кличко - Хейдън Панетиър

Лийли Собиески и Мери-Кейт Олсън.

От кибер престъпниците този път пострадаха и актрисата Ема Стоун, както и  канадската певица Аврил Лавин.

В началото на септември хакери публикуваха над сто снимки на известни, среде които холивудската актриса Дженифър Лорънс, модела Кейт Ъптън и певицата Риана. С разследване на този случай се занимава ФБР. Не е изключено сегашното изтичане на снимки да е дело на същите хакери.

Междувременно, негатив на снимка на известната американска филмова звезда Мерилин Монро, направени през 1946 г. по време на

фото сесия, с която започва кариерата си в шоубизнеса

бе продадена вчера във Великобритания за 4250 паунда.

20-годишната тогава Монро, която работи във военен завод за за части за самолети, позира с бял вълнен пуловер, с къси ръкави и карирана пола. Тя стои с ръце на кръста и се усмихва. Прическата й е по-тъмна, защото е снимана преди тя да изсветли естествено червената си коса.

Фотографът Дейвид Коновър отишъл във фабриката, за да направи снимки на млади работници за американското военно списание "Янк". Сред момичетата е и Норма Бейкър, която той посъветвал да стане фотомодел.

#фотограф #Риана #Дженифър Лорънс #Аврил Лавин #Ема Стоун #Владимир Кличко #Ким Кардашиян #Мерилин Монро #хакер #снимки #звезди