Обратно към пълната версия на статията »

Кръшкачът Тимбърлейк е пред развод?

Кръшкачът Тимбърлейк е пред развод?
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развод с актрисата Джесика Бийл. За последно чашата преляла след залитания на съпруга по други жени.

Папараци засекли Джъстин с тайнствена брюнетка в един от нощните кубове на Париж, където двамата флиртували, певецът прегръщал непознатата, шепнел й на ухото и я държал за ръка.

„Те се смееха и танцуваха заедно около три часа“, разкрива очевидец. Брюнетката била със своя приятелка, накрая тримата напуснали заведението през черен вход и се отправили неизвестно къде.

На този фон се появиха слуховете, че Тимбърлейк и Бийл всеки момент ще се разведат. На Джесика й писнали постоянните измени на любимия. Според приказките актрисата вече не вярва на мъжа си и записва всичките му лъжливи думи, които могат да бъдат използвани срещу него в съда.

Освен това Тимбърлейк още преди сватбата обещал на жена си „да работи за бебето“. Но по всичко личи, че той не бърза да се сдобие с него.

Появи се и информация, че Джесика вече си била наела адвокат за развода. Изглежда това е истина, защото доста отдавна двойката не е виждана заедно на светски мероприятия.

Наскоро Джесика постави ултиматум на Джъстин: или раждат дете, или тя го напуска.

#Джъстин Тимбърлейк #Джесика Бийл #развод