Обратно към пълната версия на статията »

България обречена на коалиции, казва Местан

България обречена на коалиции, казва Местан
Председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че България е обречена на коалиционни правителства за няколко мандата. „Независимо дали ни се иска, или не, за няколко мандата напред България е обречена на коалиционни управления.
A A+ A++ A

Председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че България е обречена на коалиционни правителства за няколко мандата.

Независимо дали ни се иска, или не, за няколко мандата напред България е обречена на коалиционни управления. Въпреки кафето в Кърджали наистина става въпрос за друго“, посочи Местан.

Аз мисля, че останаха назад в миналото времената на изригвания на определени политически сили, в резултат на което те идваха на власт с огромно мнозинство“, каза още водачът на ДПС.

Самият факт, че едно кафе се приема толкова драматично, показва, че сме неумели и несръчни да изявяваме себе си чрез диалога. В името на националния интерес ние сме готови на диалог, но в никакъв случай на съглашателство“, обяви той.

Резултатът на „България без цензура“ трябва да бъде оценен по достойнство. Ние винаги проявяваме разбиране за мотивацията, която стои зад такъв вот на избирателите. Ако този резултат се потвърди окончателно, безспорно това е политически пробив. Аз разграничавам разбирането на мотивацията, която стои зад г-н Бареков, от определени негови изявления и идеи, които няма как неговите избиратели да споделят“, добави Лютви Местан. 

#ДПС #Лютви Местан #Евроизбори 2014