Кутев: Не сме купували гласове

25 май 2014, неделя / 20:05;
Кутев: Не сме купували гласове
"Аз смятам, че разликата ще се стопи", така Антон Кутев от "Коалиция за България" коментира разултатите от екзитпола, според които ГЕРБ печелят убедително евроизборите в България. Снимка: БГНЕС

„Припомням ви, че при президентските избори имаше 11% разлика между екзитпола и реалните резултати, а впоследствие разликата се оказа 7%. Аз смятам, че разликата ще се стопи”, така Антон Кутев от "Коалиция за България" коментира разултатите от екзитполовете, според които ГЕРБ печелят убедително евроизборите в България.
 
Относно разследването на Нова ТВ, което показа, че партията, купувала гласове в мини Бобов дол, е БСП, Антон Кутев отговори категорично: „Не сме купували гласове и това е един любим вариант на политиците и журналистите.”
 
„ЛИДЕР” е съвсем отделна партия. Какво прави тя аз не знам. Не отговарям за действията на друга партия. Второ, всичко това трябва да отиде в прокуратурата и тя трябва да каже какво се случва. Едно е сигурно - всички случаи, в които има доказателство, че има купуване на гласове, трябва да стигнат до прокуратурата. Ковачки не работи за БСП”, заяви Антон Кутев, цитиран от Нова телевизия.