Обратно към пълната версия на статията »

Фъргюсън за пореден път потвърди: Бербатов остава в „Юнайтед“

Фъргюсън за пореден път потвърди: Бербатов остава в „Юнайтед“
Димитър Бербатов ще бъде играч на „Манчестър Юнайтед“ и през следващия сезон, увери за пореден път селекционерът на английския тим сър Алекс Фъргюсън. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Димитър Бербатов ще бъде играч на „Манчестър Юнайтед“ и през следващия сезон, увери за пореден път селекционерът на английския тим сър Алекс Фъргюсън.

„Бербатов е здрав и ще остане при нас през следващия сезон“, сподели сър Алекс преди реванша с „Аякс“ от Лига Европа в четвъртък, 23 февруари, предаде „Стандарт“.

В сряда, ден преди мача реванш с „Аякс“ от 1/16 финалите на Лига Европа на „Олд Трафорд“, сър Алекс Фъргюсън отново потвърди, че Димитър Бербатов ще остане в „Манчестър Юнайтед“ през следващия сезон.

Благородникът не звучи много убедително, след като редовно оставя българския нападател само да гледа мачовете на шампионите отблизо, без да го пуска в игра.

Димитър Бербатов пропусна първия мач от директните елиминации в Лига Европа между „Манчестър Юнайтед“ и „Аякс“ на „Амстердам Арена“.

Срещата завърши 2:0 за „червените дяволи“.  Реваншът е в четвъртък от 22,05 часа на стадион „Олд Трафорд“.

В сряда стана ясно също, че основният нападател на „Юнайтед“ Уейн Рууни ще пропусне срещата в четвъртък.

„Той има проблеми с гърлото и няма да играе в четвъртък. Ще се опитаме да го вдигнем на крака за мача с „Норич“ в неделя“, каза Фъргюсън.

#сър Алекс Фъргюсън #„Манчестър Юнайтед“ #Бербатов #Димитър Бербатов