Обратно към пълната версия на статията »

Новата Мис Плеймейт обича интригите

Новата Мис Плеймейт обича интригите
Елена Кучкова иска да работи в телевизия. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Аз съм заслуженият победител, заяви Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова в ефира на ТВ7. Нейното изказване е в отговор на клетвената декларация на Мис Силикон Джулиана Гани, която обяви в медиите, че конкурсът е бил нагласен.

Кучкова е категорична, че ударът по нейния престиж е напълно безсмислен и глупав ход. Красавицата обясни, че достъп до резултатите има всеки, който се е регистрирал в сайта на най-известното мъжко списание у нас, затова не приема да оспорват новопридобитата й титла.

Плеймейтката все пак почти неволно се изпусна, че обича интригите. Доказа го, като не отрече категорично слуховете, че между нея и ценителя на женските прелести – бизнесмена Христо Сираков, има любовна игра. Кучкова призна, че двамата се познават, досега не са имали интимни отношения, но не изключва между тях да се получи нещо в бъдеще.

Красавицата учи икономика, но сподели, че не това е областта, в която иска да се реализира. Надява се, че новата титла ще й донесе достатъчно контакти и популярност, за да се дореди до пост в някоя телевизия.

#Елена Кучкова #Мис Плеймейт #Джулиана Гани #Христо Сираков