Обратно към пълната версия на статията »

„Плейбой“ съди мис Силикон?

„Плейбой“ съди мис Силикон?
Джулиана Гани твърди, че конкурсът е нагласен. Снимка: blife.bg
A A+ A++ A

Скандал избухна между българската редакция на Playboy и една от финалистките в конкурса им „Мис Плеймейт“ - Джулиана Гани. След като кандидатката за слава се изказа, че конкурсът е нагласен, от списанието официално обявиха, че ще я дисквалифицират и ще заведат дело срещу нея.

Джулиана, която е носителка на титлата Мис Силикон, получи покана от издателите на списанието „Атика Медия България“ да се извини публично за лъжливите си твърдения. В противен случай тя не само няма да се яви на финала на 28 януари, но и рискува да плати солидна глоба, ако бъде осъдена.

Освен Джулиана срещу конкурса „Плеймейт 2013“ скочи и танцьорката Гентиана Халити, която веднъж вече също се пробва в конкурса на Playboy, но не успя да се добере до апетитната титла. Тя не спира да пише с профила си във Фейсбук, че конкурсът е „нагласен“ и че го знае от „достоверен източник“, без обаче да става ясно кой е той. Нападките й бяха насочени персонално към една от финалистките - Вилиана. Вследствие на атаката Вилиана реши да се оттегли от надпреварата за Плеймейт.

#Джулиана Гани #Мис Силикон #Плеймейт