Обратно към пълната версия на статията »

„Фейсбук“ измести любовните писма

„Фейсбук“ измести любовните писма
Изпращането на любовно писмо, дълго време считано за най-романтичния жест, вече е забравена любовна формула.
A A+ A++ A

Съвременните влюбени изразяват чувствата си в съобщения във „Фейсбук“ или с есемеси, романтиката на класическото писмо остава на заден план.

Изпращането на любовно писмо, дълго време считано за най-романтичния жест, вече е забравена любовна формула, показва кратко проучване на БГНЕС в „Български пощи“.

На 14 февруари е по-вероятно да получите текстово съобщение с „Oбичам те“, вместо да го чуете или да го прочетете в писмо.

В Деня на влюбените двойките избират по-лесен и бърз начин за изразяване на чувствата си. Съвременните методи на обяснение в любов са „Фейсбук“ и текстовите съобщения.

Традиционните методи са патент за миналото поколение, които последно са изпратили любовно писмо преди повече от 40 години.

За мъжете и до днес важи романтичното правило „Каквото каже жената, изпълнявам с любов“, а дамите се надяват на мил жест с цветя или бонбони.

Ако не сте от мъжете, които спазват правилата и етикета, не чакайте да дойде Свети Валентин в календара, оставяйте се на любовта всеки ден, съветват дамите.

#Свети Валентин #писма #есемеси #„Фейсбук“