Обратно към пълната версия на статията »

Нов скандал: Станишев подслушвал Първанов

Нов скандал: Станишев подслушвал Първанов
Станишев подслушва Първанов, твърди Парамов. Снимка: www.bulgaria-news.bg
A A+ A++ A

Предишният президент Георги Първанов е подслушван, твърди финансистът Кольо Парамов. По думите му самият той също е обект на СРС наблюдение. „Станишев тръгва да контролира и ръководи всичко в държавата“, посочи той и обясни, че е бил прикачен към група, която така или иначе се подслушва, а чрез него подслушването стига и до Първанов.

„Нямам против, че ме подслушваха, защото не смятам, че работя против България, но когато започнахме да правим един голям ляв блок, вече и президентът Първанов бе засегнат от това“, каза Парамов пред Нова телевизия във вторник.

„Дойде времето и вече няма компромис по този случай. Не бива да има компромис, защото обвързаната система в България натежава и трябва да се спрат всякакви помисли в това отношение“, добави той.

Според него използването на методиката на VІ управление не е подходяща.

„Няколко пъти предупреждавах Станишев, този път го правя много сериозно. Станишев да спре и да успокои наемниците си. Трябва да се възстанови паритета на държавността. Той е натоварен с големи отговорности – да обединява, а той разединява всички“, заяви финансистът.

Попитан има ли доказателства, че го подслушват, Парамов каза, че във времето всичко ще си дойде на мястото. „Има доказателство за всичко“, каза още той.

#Сергей Станишев #Георги Първанов #Кольо Парамов