Обратно към пълната версия на статията »

Гаджето на Лейди Гага я заряза

Гаджето на Лейди Гага я заряза
Гага нямаше добра година. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Според новите слухове Лейди Гага се е разделила с гаджето си. Актьорът Тейлър Кини е зарязал изпълнителката на хита "Applause", защото се уморил да се съобразява с нейния луд работен график.

Източник, близък до звездата казва пред вестник The Sun следното: ''Тейлър ѝ е казал, че тя е омъжена за кариерата си и че той не може да повече да поддържа връзка с мега- звезда и да се съобразява с всичките ѝ мании. Той обичаше в Гага това, че тя беше готино и здраво стъпило на земята момиче, но вече рядко я вижда в тази светлина. Тя никога не спира да работи, пише песни под душа и измисля нови тоалети в съня си. Тя има цял екип, който се грижи за нейната сигурност, както и няколко сътрудници, които се въртят около нея през цялото време. Това влудяваше Тейлър.''

27-годишната певица нямаше много късмет през 2013-та година. Тя премина през изтощителна операция на бедрото през февруари, много скъпи нейния приятели ѝ обърнаха гръб, загуби домашния си любимец - кученцето Алис, а сега остана и без гадже.

#Лейди Гага #Тейлър Кини