Обратно към пълната версия на статията »

Бойко отива на среща с Меркел

Бойко отива на среща с Меркел
В рамките на посещението министър-председателят ще се срещне и разговаря с канцлера на Германия Ангела Меркел. Снимка: „Монитор“
A A+ A++ A

Днес и утре премиерът Бойко Борисов ще бъде на работно посещение в Германия.

В рамките на посещението министър-председателят ще се срещне и разговаря с канцлера на Германия Ангела Меркел, предаде БГНЕС.

Предвидено е премиерът Бойко Борисов да приветства участниците в Срещата с ръководството на Източния комитет на германската икономика.

В православния храм „Св. Цар Борис Покръстител“ в Берлин при пристигането на делегацията ще бъде отслужен молебен за здраве на членовете на българското правителство.

По време на посещението си в Германия министър-председателят ще бъде придружаван от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.

#Трайчо Трайков #енергетиката и туризма #министър на икономиката #Ивайло Московски #информационните технологии и съобщенията #Министър на транспорта #Мирослав Найденов #министър на земеделието и храните #работно посещение #Германия #канцлер #Ангела Меркел #премиер #Бойко Борисов