Обратно към пълната версия на статията »

Слави Бинев за Novinite.bg: Цветанов и Борисов - в затвора!

Слави Бинев за Novinite.bg: Цветанов и Борисов - в затвора!
Слави Бинев.
A A+ A++ A

Г-н Бинев, как ще коментирате скандалните записи между бившия премиер Бойко Борисов, градския прокурор Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов?

Това е доказателство, че социолозите не казват верните неща. Виждате, че главният социолог на републиката казва, че рейтингът на Слави Бинев е по-голям от... От главния енергетик до главния социолог. Той е абсолютно всичко.

Бойко Борисов ли?

Разбира се, то има само един човек, който разбира от всичко.

Автентични ли са записите, според Вас?

Не мога да се учудя от абсолютно нищо. Но едно ми е ясно – тези хора работят с държавата, както престъпниците работят с най-обикновено прикритие. Те просто са ползвали всичко до момента, както една банда би могла да ползва, ако отнякъде й падне възможността да работи за нещо.

Ще се отрази ли този запис на изборите?

Тези хора Бойко Борисов и Цветан Цветанов не само не трябва да влязат в парламента, а трябва да бъдат вкарани в затвора. Но ако те ще се крият зад депутатския имунитет, те могат да се крият още 10 дни. Тепърва ще излизат скандалите, от които не могат да се спасят. Давам гаранция. Колкото и екстравагантни да са излизали нещата, които казвам, винаги са излизали верни. В едно нещо съм абсолютно сигурен – тепърва ще се научава истината не само за тях, но и за техните съучастници, защото те имат съучастници и в другите политически партии.

#Слави Бинев #Бойко Борисов #Мирослав Найденов #Николай Кокинов #избори интервю #избори