Обратно към пълната версия на статията »

Мадона заряза звукозаписната си компания

Мадона заряза звукозаписната си компания
53-годишната певица приключи договора си с компанията „Уорнър Мюзик Груп“, с която работеше от началото на кариерата си. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Поп дивата Мадона подписа договор със звукозаписната компания Interscope Records за издаването на три албума.

53-годишната певица приключи договора си с компанията „Уорнър Мюзик Груп“, с която работеше от началото на кариерата си през 1982 г., с излизането на пазара на третия й албум с най-големите й хитове Celebration през 2007 г., съобщи БГНЕС.

Новият договор със звукозаписната компания, собственост на Universal Music Group, ще донесе на певицата по един милион долара на албум.

„Тя все още е във фаза на демо записи, но идеята е първият й албум да излезе в началото на идната година“, съобщи запознат източник пред в. „Ню Йорк поуст“.

Макар че ще издаде новите си албуми чрез Interscope, Мадона ще продължи да прави турнета с помощта на компанията Live Nation Entertainment.

Освен това беше потвърдено, че тя ще пее на полувремето на Супербоул в САЩ през февруари догодина, с което се очаква да се завърне на музикалната сцена.

„Материалното момиче“ от известно време работи по парчетата от 12-ия си албум с диджей Мартин Солвейг и с продуцента Уилям Орбит.

#певица #компания #Мадона