Обратно към пълната версия на статията »

Преди КРАХА: Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо страшно

Преди КРАХА: Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо страшно
A A+ A++ A

Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и енергиите в него

С недомлъвки и неясни обяснения барабанистът Венелин Венков и съпругата му Невена Цонева съобщиха за решението си да напуснат „Ку-ку бенд“.
„…Взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви са, но най-вече причината е семейството, любовта между мен, Венко и Сашко – нашият син Александър. В семеен план също ни предстоят много интересни неща“, каза във видео Невена Цонева.

Тя и Венко, които са семейство от дълги години, продуцират предаването „Без граници с Невена Цонева“, което се излъчва в You tube. В него тя разговаря със свои съмишленици за духовни практики, за различната аура на хората, за чакрите им.

Цонева разказва за себе си, че е дете индиго, т.е. свръхчувствителна към света и енергиите в него. Този тип хора имат подчертана способност да тълкуват хората и света. Най-вероятно Невена е видяла нещо в аурата на доскорошния си шеф Слави Трифонов, което я е накарало да вземе решение заедно с мъжа си да се разделят с него

Всеизвестно е, че диктаторският характер на Трифонов не е никак лек, настроенията му често се променят, служителите му не издържат и през годините много от тях напуснаха.

Иначе „Ку ку бенд“ няма да имат никакъв проблем да попълнят състава си – различните певчески формати, излъчвани по националните телевизии, показаха, че страната ни буквално бъка от талантливи изпълнители и инструменталисти.


#Невена Цонева