Обратно към пълната версия на статията »

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 януари 2023 г.

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 януари 2023 г.
A A+ A++ A

Овен

Ако в момента сте обвързани, очаквайте да почувствате прилив на възродена страст към партньора си. Ако в момента не сте във връзка, най-накрая може да се появи най-голямата любов на живота ви. Може да срещнете този човек чрез работа, творчески дейности или духовни изследвания. Вашият нов приятел може да е от далеч и да работи в интелектуално ориентирана професия. Очаквайте да прекарате следващите няколко дни в мъгла!

Телец

Вие сте интуитивни, но в мозъка ви може да настъпят промени, които издигат способностите ви отвъд обикновената интуиция. Виденията, пророческите сънища и мощните прозрения за мислите и чувствата на другите биха могли да разкрият, че сте надарен екстрасенс. Ако сте тренирали способностите си, това не трябва да е изненада, но нивото на вашите дарби ще бъде. Никога няма да сте същата.

Близнаци

Не отказвайте покани днес. Групова среща или социално събитие може да се проведе заедно със случайни познати и отношенията ви с тези хора може рязко да се променят. Най-малкото някои ще станат приятели. Може също така да придобиете някои ценни бизнес контакти или партньори. Може да се влюбите. До вечерта може да сте зашеметени от неочаквани събития.

Рак

Финансова печалба може да дойде в резултат на преврат, който никой не е очаквал да извършите. Всички вероятно ще бъдат много горди с вас - и вие също ще бъдете много доволни от себе си. Това е само началото на един щастлив нов обрат в живота ви. Що се отнася до парите, всичко ще върви гладко оттук нататък.

Лъв

Прекрасни новини идват отдалече, вероятно включващи писане, преподаване или публикуване. Креативността се съчетава с повишени интелектуални способности, за да донесе успех и късмет на вратата ви днес. Може да прекарате деня в замаяност, чакайки всичко да затихне, а вечерта да празнувате с приятели. Тази тенденция вероятно ще продължи през следващите няколко месеца. Възползвайте се максимално от това.

Дева

Предприятие, от което отдавна сте се отказали, може би свързано с творческите изкуства, може внезапно да се появи отново, този път като реална възможност. След като разберете, че е истинско, все още може да ви е трудно да повярвате, че най-накрая се случва. Приятелите и настоящият ви любим може да го приемат по-лесно от вас. Насладете се на успеха си и се възползвайте максимално от него!

Везни

Групови дейности или социални събития може да ви свържат с нов, вълнуващ човек. Може да почувствате силно физическо и романтично привличане. Струва си да продължите. Привличането е реципрочно. Вероятно ще споделяте интереси и ще можете да говорите с часове. Бъдете предпазливи, но уверени. Действайте бавно.

Скорпион

Каквото и да се опитвате да постигнете през последните няколко месеца, може да се разпадне точно както искате днес. Може да дойде като изненада и да прилича на задръстване, което най-накрая отстъпва. Въпреки това, това е вашият късмет и вие и онези, които сте се трудили, заслужавате няколко похвали. След като всичко е готово, излезте и празнувайте. Заслужихте го.

Стрелец

Днес може да е един от най-щастливите дни в живота ви. Всичко, към което сте се стремили - романтика, пари, творческа реализация - може да си дойде на мястото в различни моменти днес. Очаквайте вълнуващи обаждания, носещи добри новини. Единственият недостатък е, че цялата стимулация може да ви изтощи. Няма значение. Ще спите добре!

Козирог

Информацията, получена чрез сънища и видения, може да предизвика внезапни психически разкрития за решения на проблеми, които може да сте обмисляли от седмици. Това, което осъзнавате, вероятно ще изясни всички трудности и ще проправи пътя към успеха. Емоционалното освобождаване може да ви накара да се почувствате сякаш голяма тежест е свалена от раменете ви. Подчинете се на импулсите си и стигнете до него.

Водолей

Неочаквани обаждания от приятели или колеги могат да ви донесат прекрасни новини днес. Случаен късмет може да сложи край на задръстването, което пречи на постигането на всичките ви мечти. Любовта, парите, успехът в кариерата и личностното развитие – всичко изглежда си идва на мястото. Може да прекарате деня в замаяност, опитвайки се да поемете всичко. Отпуснете се и се съсредоточете. Вие сте на прав път.

Риби

Успехът е във въздуха, заедно със значително увеличение на доходите и признание от онези, които имат значение. Това, разбира се, ще повиши самочувствието ви, да не говорим за настроението ви. Може вече да сте запалени с планове за прокарване на нови пътеки. Опитайте се да останете концентрирани. Не искате да пропуснете нищо.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп