Обратно към пълната версия на статията »

Крисия разплака България с признание (ВИДЕО)

Крисия разплака България с признание (ВИДЕО)
кадар - бТВ
A A+ A++ A

"Тостчета с бъркани яйца, чедър и домат", приготвя Крисия пред Цвети Петрунова по bTV. Двете се срещат пред дома ѝ, след което влизат в кухнята, където всичко е много подредено.

"Много е важно за мен всичко да е подредено, да е чисто, да е по план, защото колкото и готвенето да е хаотично като процес и вкусове - за мен трябва да е по план", казва изпълнителката на "Планетата на децата".

"Сама аз съм преценявала, виждайки различни ситуации, че "Тази ситуация не е за мен", казва тя за порастването си и уроците, които е научила сама от живота.

"Всяко напрежение, което хората искат от околните не е за мен. Аз съм търпелив човек и много обичлив човек, много емоционален човек, гледам винаги да извличам най-доброто от себе си и да давам най-доброто на хората."

Крисия говори и за загубата на баща си и признава, че за преодоляването ѝ най-много е помогнало семейството ѝ.

"Това е нещо, с което много хора ще се сблъскват с тази загуба. Не мога да кажа, че това е нещо, което не може да се превъзмогне, защото това е животът. На всеки ще се случи един ден. Смятам, че трябва да се борим още повече. Това е ситуация, в която трябва да продължиш да гледаш напред."

"Семейството и приятелите много ми помогнаха да преодолея тази загуба. Имам надежда, че хората пазят истинското в себе си", допълни тя.


#Крисия Тодорова #Крисия