Обратно към пълната версия на статията »

Кейт Мидълтън оглави класация за природна красота

Кейт Мидълтън оглави класация за природна красота
Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън оглави класация във Великобритания за природна красота, побеждавайки някои от най-красивите знаменитости на Острова.

30-годишната Кейт, чиято красота плени страната, както и сърцето на принц Уилям, остави след себе си красавици като Холи Уилоуби и Черил Коул. Тя победи и по-малката си сестра Пипа, която заема десетото място, предаде БГНЕС.

Половинката на принц Уилям спечели 16% от гласовете на участниците в анкетата на компанията „Сейнт Ийвс" (St Ives) сред около 1000 британски мъже и жени.

На второ място с 10% остана красивата телевизионна водеща Холи Уилоуби, а на трето е актрисата Кийра Найтли с 9%.

„Знаменитости без грим е почти чужда концепция в света на звездите. Но в последно време забелязахме, че куп звезди като Лейди Гага и Риана се осмелиха да се покажат в естествения си вид. Надяваме се жените във Великобритания да последват примера им. ", заяви мениджърката на козметичната марка „Сейнт Ийвс" Леа Дохърти.

В първата десетка на класацията попадат още манекенката Кели Брук с 8%, атлетката Джесика Енис със 7%, актрисата Ема Уотсън с 6%, певицата Милене Клас с 5%, актрисата Кейт Уинслет с 4%, певицата Черил Коул с 3% и Пипа Мидълтън с 2%.

#Кейт Мидълтън #Великобритания #Херцогиня #принц Уилям #класация #грим #Пипа #Черил Коул #Кийра Найтли