Обратно към пълната версия на статията »

Бареков гони „селяните“ от неговата столица

A A+ A++ A

„Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини, да се омита още днес от столицата, където сме дошли да си изкарваме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим – можем да режем гуми, можем да палим трактори...“

„И аз не желая някакви разюздани селяни наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба“.

„Извинявай, но аз съм на 40 години. Вчера трите телевизии бяха пуснали репортерки на по 20 години, които, със съжаление и извинение към тях, те не знаеха за какво става въпрос, радваха се за това, че някакви хора им дават интервюта, и въртяха опашки, но аз съм на 40 години. И съм тука от 20 години вече в София и искам да си изкарвам наистина хляба, и не желая такива хора да идват тука на моя територия и да ми пречат да работя. Аз да не съм отишъл примерно в техните села да си паркирам и аз колата отпред пред тракторите и да стачкувам“.

„Побъзикаха се, спориха с Борисов, караха се, искаха оставки, айде да се прибират и да работят. Тая държава е на това дередже, защото не работят хората. Като нямат работа, да отидат да си режат сланината и винцето върху вестника и да ядат. Нали това е забавлението по селски в България“.

Водещият по ТВ7 Николай Бареков се заканва на протестиращите земеделци, които преди два дни влязоха в София със 170 трактора и селскостопански машини.

#Николай Бареков #водещ #трактори #земделци #зърнопроизводители #София #столица #протест