Обратно към пълната версия на статията »

Край на "руското влияние" във "Фермата"

Край на "руското влияние" във "Фермата"
A A+ A++ A

Руското влияние във "Фермата" приключи рязко и завинаги. След драматичен сблъсък на Арената, от риалитито си тръгна Альона, която е родена в Санкт Петербург, но живее в Сливен. Най-шумната и устата участничка се прибра у дома, победена с 9 на 6 от финансистката Елена.

Альона е ветеран от първия сезон на "Фермата", а седем години по-късно отново влезе в приключението. Въпреки че и този път не стигна до финала, тя си тръгна с гордо вдигната глава.

"Благодаря ви, че пак успях да изживея тази емоция и извинявайте, ако съм ви обидила с гръмогласния си глас!", каза през сълзи бъбривата рускиня, която не цепеше басма никому и често забъркваше интриги.

На Арената ветеранката спечели няколко битки, но се провали в решителния сблъсък. Альона беше малко по-бърза при цепенето, стрелбата с прашка и пренасянето на вода с менци по дървена греда, където направи инфарктни лупинги. Опонентката ѝ Елена обаче даде повече отговори на въпросите от Алманаха, нахъсано ряза летви, "отстреля" огромен, въртящ се винт и триумфира.

#"Фермата"