Обратно към пълната версия на статията »

Известен българин е фен на Симона от "Фермата"

Известен българин е фен на Симона от "Фермата"
A A+ A++ A

Последната участничка, която напусна "Фермата", Симона едва ли е предполагала коя родна знаменитост ѝ е фен. Красавицата от Клисура заформи инфарктен дуел, но не успя да надвие бившата победителка Веселка.

„Чувствам се прекрасно, щастлива съм. Изиграх един наистина силен дуел и надскочих възможностите си. Влязох във „Фермата“ с лична кауза. Имах нужда да оставя живота си навън, да се откъсна от всичко, да вляза в нова среда и да изпитам непознати емоции и чувства. Мислех, че най-трудното нещо ще е гладът, но се оказа студът. Няма да го забравя. Студът ме срина още първия ден и ми беше трудно до края“ – сподели Симона пред Петя Дикова в "Тази събота и неделя".

Водещата обаче произведе новина, която завари Симона неподготвена, пише hotarena.net. Оказа се, че бащата и майката на Петя - Сашо Диков и Аня Пенчева са огромни нейни фенове. Цяла вечер фамилията гледала дуела във "Фермата" и всички стискали палци за пловдивчанката. Пипи, както галено я наричат приятелите допълни, че родителите и били готови да дойдат в студиото с транспаранти, за да я поздравят.

Симона благодари за милите думи, но не пропусна да отбележи, че зад нежната и външност се крие много силна и борбена жена. Тя отговори и на най-пикантния въпрос, а именно дали си има гадже. Сърцето на Симона е свободно, което веднага се превърна в новина за нейните фенове.

 

#"Фермата"