Обратно към пълната версия на статията »

Топнумероложка с горещ коментар за предстоящите избори

Топнумероложка с горещ коментар за предстоящите избори
Фейсбук
A A+ A++ A

Ели Маринова е нумеролог №1 у нас и от години насам е съветник на редица звезди, политици и публични фигури. Специалистката разкодира посланията на числата и чрез тях дава безпогрешни прогнози за бъдещето. След като стана ясно с какви номера ще участват в предстоящите избори всички политически партии, Маринова обясни какви са скритите послания в тях, предаде "Флагман".

„Задават се измислени и невъзможни коалиции еднодневки след вота и нова порция напрежение между основните политически играчи. В най-силни периоди ще са Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Христо Иванов, остава само да превърнат личната си енергия, харизма и идеи в политически дивидент“, коментира нумероложката. 

Жребият на ЦИК отреди на фаворитите на социолозите от последните месеци – ГЕРБ – номер 24. „Партията е основана на 03.12.2006 г. Числото от бюлетината е доста благоприятно и за формацията, и за лидера ѝ Бойко Борисов. Все пак то дава успех при определени условия – ако по време на предизборната кампания цари желязна дисциплина и добра организация. Жребият указва още, че кандидатите им по правило ще бъдат добре подготвени“, прогнозира Маринова. 

За Бойко Борисов тя изчисли, че се намира в силен житейски период, а трудностите вече са зад гърба му. „Продължаваме промяната“ получи от предизборното тото № 9. Според Маринова числото сочи край на един период и изисква задължителна вътрешна промяна чрез вземане на поуки. То съдържа в себе си и войната, и мира. При лидера Кирил Петков обаче се наблюдават и доста съвпадения чрез натрупване на три деветки.„Тази година е 6-а универсална за света, но като цяло и 9-а лична за държавата ни България. 

За Кирил Петков 2022 също е 9-а лична година, какъвто е и номерът на изтеглената бюлетина. Това съвпадение по-скоро засилва напрежението и драматизма и не подкрепя дипломатичността“, казва специалистката.

Доскорошният коалиционен партньор на ПП – БСП, ще се бори за народната любов наесен под № 28 в интегралната бюлетина. „На база датата на основаването на партията (10.04.1991) номерът е благоприятен и ще работи за постигане на добри резултати въпреки спада от последните години. Може би кандидат-депутатите ще са малко по-обрани от необходимото в представянето си, но те ще проявят добра воля и загриженост и ще имат мярка във всичко“, коментира Маринова. Тя смята, че Корнелия Нинова, която също като Борисов се намира в силен житейски период, отново ще трябва да доказва куража и силата си да тегли Столетницата напред. 

Сега обаче ще го прави с повече такт отпреди.Относно „Възраждане“ Ели коментира, че те са в лек дисонанс с 14-ата си позиция в изборния ферман. „Комбинацията от числа влиза в разрез с онова, което изповядват като философия и платформа, с датата им на основаване и със стратегията им на комуникация с обществото. Маринова е убедена, че бюлетина № 25 може да донесе късмет на „Демократична България“ (ДБ), стига хората на Христо Иванов да заложат на дипломация и откровеност. 

Отделно при лидера Христо Иванов се наблюдава и едно поличбено съвпадение. На 13 септември той навършва 48 лета, а изборите ще са за 48-о Народно събрание.

Въпреки няколкото опита да се наложи в българската политика партията на Слави Трифонов сега ще играе мач за оцеляване с №19. Тук вещанията на нумерологията и на социологията имат известно съвпадение. Специалистката смята, че цифрата има лоша енергия. „Числото на бюлетината, която са изтеглили, е предупреждение за тях. Кандидат-депутатите трябва да внимават с обещанията, защото сега представянето на всички ще бъде наблюдавано от избирателите под лупа.

Що се касае до Трифонов, при него са възможни изненади от всякакъв вид и в двете крайности – и неочаквани проблеми, и неочаквани шансове“, анализира знаците на Фортуна експертката. От т. нар. аутсайдери на социолозите Маринова отличи ВМРО и „Изправи се, България“. Според нея най-малкото, което могат да постигнат, е класирането за парламентарна субсидия. По думите ѝ на партията на Мая Манолова се е паднало числото на Дева Мария – 17.

 

#Ели Маринова #нумерология #предсрочни парламентарни избори