Обратно към пълната версия на статията »

Елизабет II си търси камериерка в интернет

Елизабет II си търси камериерка в интернет
Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Кралицата на Великобритания Елизабет II търси чрез интернет камериерка с умения да сe грижи за антикварни предмети и скъпоценности, както и с възможност да работи извън Лондон три месеца в годината.

Както беше обявено в неделя в Лондон, информацията за овакантеното място с подробно описание на изискванията към кандидатите може да се намери на официалния сайт на британската монархия, съобщава ИТАР-ТАСС, цитирана от БГНЕС,

Работата на помощника по управление на домашното стопанство в главната столична резиденция на кралицата – Бъкингамския дворец, както се отбелязва, предполага „висококачествено почистване и обслужване на гостите в придадения участък, в който влизат личните покои на членовете на кралското семейство, гостните им, държавните апартаменти и гардеробните“.

В задълженията на камериерката освен това са включени и поддържането на чистотата на килимите, мебелите, предмети на изкуството, фотографии, рамки на картини и други подобни елементи от обстановката.

Тя или той ще оказва услуги на гостите като опаковане и разопаковане на багаж, гладене на дрехи, пълнене на вана и помощ при осъществяване на тоалета.

Търсеният кандидат за такава придворна длъжност трябва да „притежава добри организационни умения, да е способен да подрежда задачите си и да бъде надежден и пунктуален“.

Взискателност и внимание към подробностите, редом с „привързаност към поддържането и обезпечаването на най-високи стандарти на обслужване“ в съчетание със „способност да се се запазва конфиденциалност“, също са сред изискванията към претендентите.

Графикът за работа е направен на основата на средно 40-часова работна седмица, но не се изключва извънредно изпълнение на задълженията през почивните дни или през друго време.

Започва се с около 14.2 хиляди паунда годишно, като работодателят осигурява храна и квартира.

Както се съобщава в сайта, заявления се приемат до 26 октомври 2012 г.

#кралица #Елизабет II #камериерка #сайт #кралско семейство #интернет #изисквания #Великобритания