Обратно към пълната версия на статията »

Защо избраха Турция за снимките на първи сезон на Ергенът?

Защо избраха Турция за снимките на първи сезон на Ергенът?
A A+ A++ A

Хитовата продукция "Ергенът" завладя малкия екран и зрителите хипнотизирано следят всеки епизод четвъртък и петък. Предаването провокира много въпроси, но ние като пътешественици се фокусирахме върху красивата дестинация и не можем да пропуснем да ви разкажем малко повече за нея.

Водещият на предаването Наум Шопов разкри детайли от снимките във видео в YouTube. Той поясни, че идеята на The Bachelor е да бъде заснет на екзотично и красиво място, което да допринесе още повече за романтичната атмосфера. Турция е съвсем наблизо, а красивите места не са никак малко. Нека се потопим в това приказно място и да разберем повече за него.

Издигайки се величествено от пейзажа, като могъщ нос на кораб, Gökçe е без преувеличение една от най-изобретателно проектираните и стилни къщи в тази част на Средиземно море.

Внушителната фасада е спираща дъха, а архитектурата и визията от стъкло, стомана, камък и дърво, която е проектирана да стои внушително в озеленените територии и да се възползва максимално от удивително красивите панорами на бреговата линия.

Всяка характеристика на Gökçe е внимателно подбрана, за да отразява уменията на най-добрите занаятчии в Турция и всеки елемент е произведен така, че да остави минимално въздействие върху околната среда. Например, къщата е построена от камъни, добити от нивите и изоставени стари къщи в Алачати, близо до Измир.

Точно като пейзажа, който го заобикаля, фразата, която най-добре обобщава интериора на Gökçe, е величие с впечатляващ мащаб. Обширната, просторна всекидневна и трапезария премества границите на блясъка, естетиката и изящната изработка към нови висоти.

Прозорците се отварят към френски балкони и спираща дъха гледка към прекрасния басейн и поддържаните градини с гледка към морето, гората и крайбрежието отвъд.

Извеждайки от галерията, има голям балкон с кът за сядане, идеален за почивка, докато съзерцавате гледката към плувния басейн, градините, гората и удивително синьото море отвъд него.

В края на летния сезон, когато се предполага, че са започнали снимките на реалити предаването "Ергенът", цената на вилата е била 7500 евро за шест души.

При стартирането на шоуто участничките бяха 22, което вдига сумата до 27 000 евро.

Цената е доста висока, но определено си струва. Вилата предлага много екстри, сред които: закуска, трансфер от летище, басейн, частен плаж и остров, еднодневно сафари, частен тенис корт, инструктор по водни спортове и екипировка.

#Турция #Ергенът