Обратно към пълната версия на статията »

Уникум! Гаджето на Скалата - Никка, пак разсмива мрежата, прави се на певица ВИДЕО

Уникум! Гаджето на Скалата - Никка, пак разсмива мрежата, прави се на певица ВИДЕО
A A+ A++ A

Гаджето на популярния здравеняк Кирил Вълчев-Скалата - Никка, която вбеси зрителите в „Черешката на тортата“ с надменност и пълна липса на кулинарни умения, мина в атака и обвини продуцентите на предаването, че са орязали участието й.

Набедената за певица силиконка твърди, че е участвала в шоуто, за да промотира парче, чиито автор е Скалата. „Основната причина поради,която участвах в ,,Черешката на тортата " е за да представя авторското си парче, което бе отрязано от ефира на предаването! Всичко остана скрито! Текст: Кирил Вълчев-Скалата и аранжимент и музика Румен Михалев! За всички всички, които се борят срещу съвременния терор !“, гневи се къдравото блонди.

Тя отива и още по-далеч и директно обвинява продуцентите, че са кокошкари и нямат необходимата техника за реализацията на предаването. „Ангажирах за моя сметка Каляска - Лимузина да посрещне гостите ми на топло и комфортно! Специалните камери GoPro, защото от "Черешката" нямат такива, също бяха осигурени от мен.

При влизането им в нея бе сервирано 10-годишно френско шампанско, произведено в избите на Боленжере, създадени през 1829 г. областта Шампан. Тази фамилна изба е официален доставчик на английския кралски двор с кралска заповед от 1884 г. на Кралица Виктория“, обяснява Никка в опит да с еизкара велика.

Нейното седемстепенно меню с купешки боб и туршия от буркан обаче продължава да предизвиква маса шеги в интернет пространството, но Никка явно си го харесва, защото го рекламира щедро на страницата си.

#НИКА #Киро Скалата