Годишен хороскоп за 2022 за Овен: Бъдещето Ви зависи от...

10 януари 2022, понеделник / 12:15;
Годишен хороскоп за 2022 за Овен: Бъдещето Ви зависи от...

Мислете за тази година като тест за своето бъдещо Аз — това, което ще бъдете след 20 години. Юпитер, планетата на растежа, е във вашия знак от май до октомври, така че всичко, което започнете сега, ще има голямо значение във вашата житейска траектория. Запомнете това: ще трябва да се отървете от "стария багаж", за да освободите място за всички тези много, много вълнуващи неща.

В любовта...

Началото на годината е време да се съсредоточите върху това, което наистина искате и имате нужда в една връзка, така че да избегнете попадането в капана на неподходящия партньор. Дори и най-добрите взаимоотношения могат да бъдат разсейващи понякога, но най-лошите могат да източат от енергията ви. А през тази година ще имате нужда от цялата си енергия, защото кариерата ви ще предприеме бомбастичен обрат! Не забравяйте, че заслужавате партньор, който уважава вашите граници и ви подкрепя.

2340956

Кариера

Овни, 2022 г. е ОСНОВНА година за вашето професионално и финансово израстване. С началото на годината ретроградната Венера показва, че вероятно ще трябва да преструктурирате кариерата и бизнес живота си... така че ще бъдете готови, когато Юпитер, планетата, управляваща късмета и богатството, направи своето преместване в Овен през 10.05. Това се случва само веднъж на всеки 12 години, така че кандидатствайте за тази мечтана работа, насладете се на това повишение, а защо не да купите и акции?

Целият хороскоп за Овен може да видите на Jenite.bg