Обратно към пълната версия на статията »

Астролог: Не гледайте слънчевото затъмнение!

Астролог: Не гледайте слънчевото затъмнение!
A A+ A++ A

Пълното слънчево затъмнение на 4 декември ще бъде в силата си в 09:35 часа в зодиакалния знак Стрелец. Ще го наблюдаваме малко след изгрева на Слънцето. За предпочитане е да не наблюдавате този астро феномен, тъй като той не влияе позитивно върху психиката на наблюдателя.

Застрашен ще бъде едрият рогат добитък от различни болести, което ще наложи различни ограничения от страна на Евросъюза. Не по-малко ще са застрашени и партньорските ни взаимоотношения на политическо ниво.

Ще продължи да се ограничава пътуването в други страни през идните месеци. Затъмнението ще се проектира и върху образованието. Някои решения в тази област ще бъдат и са сякаш са писани от хора, чието мислене и съзнание са затъмнени. Може да се очаква религиозен фанатизъм в най-различни форми.  

Времето е подходящо да се обърнем навътре към себе си и да осмислим нашите желания, но на една по-висока октава. Нека те бъдат свързани по-духовни, задълбочени, излизащи от дълбините на нашата душа. Нека превърнем външното затъмнение във вътрешно прояснение. 

Настъпва моментът да реализираме едно по-одухотворено настояще, пълно с чистота и истина. Духът ще лети на крилете на нашите мечти – ние ще пътуваме! Ще ни вълнува придобиването и споделянето на духовни, възпитателни и културни ценности в семейството и фамилията. 

Възможни са по-интензивни контакти с чужденци, но само по интерактивен път. Новолунието, което ще настъпи в 09:44 ч ще бъде благоприятно за зодиите Овен и Лъв. То ще доведе до напрежение представителите на Близнаци, Дева и Риби.

Както помните от предните статии, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Имайте предвид, че когато има затъмнение, желанията е редно да са насочени навътре и да се реализират в идеи, мисли и осъзнаване! Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

 

  • Вашето духовно израстване
  • Образование
  • Преквалификация
  • Чужди езици
  • Далечни пътувания
  • Юридически казуси

 

Желая Ви здраве и успех!

Азарей – Консултант астролог, azaray@abv.bg, facebook: Ruslan Borisov

 

#слънчево затъмнение