Обратно към пълната версия на статията »

Кандидат-депутатът Христо Кацаров убил хубавата Елена, защото не искала да се омъжи за него

Кандидат-депутатът Христо Кацаров убил хубавата Елена, защото не искала да се омъжи за него
A A+ A++ A

Бургаският кандидат-депутат Христо Кацаров е убил приятелката си Елена Ганчева, защото не искала да се омъжи за него. Двамата били заедно от около година, Христо даже се преместил да живее с Елена в Хага, но тя така и не можела да прекрати стара връзка с друг мъж, с когото ту се събирала, ту се разделяла.

Самият Христо споделял пред приятели, че поведението на 31-годишната жена много го наранява. Той таял надежда, че Елена най-после ще направи своя житейски избор, но се чувствал размотаван и крайно изнервен от ситуацията.

Кацаров бе на последното 28-мо място в листата на ГЕРБ за област Бургас. В неделя гласувал и отлетял за Нидерландия. Предполага се, че убийството е извършено в сряда. Малко след това Христо се прибрал в България, а в четвъртък ченгетата открили безжизненото тяло на приятелката му в дома й на ул.“Емастраад“ в Хага.

Властите в Нидерландия издават незабавно заповед за ареста на Кацаров, тъй като имат достатъчно доказателства, че той е извършил убийството.

В петък, още щом вижда униформените пред дома си в столичния квартал „Дървеница“, той се самоубива със законно притежаван личен пистолет.

Христо Кацаров е бивш парламентарен секретар, заемал е висок пост в Министерството на туризма. Той е на 32 години и попадна изненадващо в бургаската листа на ГЕРБ.

Елена Ганчева е служител на „Европол“ и от години живеела в Нидерландия, напомня Флагман.бг.

 

#Христо Кацаров #убийство