Обратно към пълната версия на статията »

Най-старият клуб у нас чака писма от деца до Дядо Ботевъ

Най-старият клуб у нас чака писма от деца до Дядо Ботевъ
A A+ A++ A

Написахте ли вашето писмо? Това попитаха от официалната страница на най-стария клуб у нас - ПФК Ботев (Пд), във Фейсбук, както и на официалната си страница. Интересната инициатива на "канарчетата" със сигурност ще предизвика огромен интерес.

Ето какво още съобщиха от Ботев Пд по темата:

Скъпи Малки Ботевисти,

Наближава един от най-обичаните празници за малки и големи. Всяка Коледа вие изпращате писма до добрия старец с желания за подаръци, които да получите под елхата.

Тази Коледа ще бъде малко по-различна и вие ще можете да изпратите писмо до Дядо Ботевъ. В него освен желанието ви за коледен подарък, направете вашето пожелание към Дядо Ботевъ за предстоящия 110-годишен юбилей на най-стария футболен клуб в България.

Писмата ще идват директно в работилницата на Дядо Ботевъ, която се намира на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Вашите писма ще бъдат прочетени лично от помощниците на Дядо Ботевъ – футболистите от мъжкия отбор на Ботев (Пловдив).

Писмата до Дядо Ботевъ можете да донесете лично във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“, както и в магазина на Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив на ул. „Нестор Иванов“ №1.

Вашите писма можете да изпратите и по куриерските фирми на адрес: ул. Воден №2, Футболен комплекс Ботев 1912, тел. 032203376 до Дядо Ботевъ.

Участие могат да вземат всички деца от цяла България, на възраст до 12 години (включително). В писмата си, освен желанието си за коледен подарък и пожеланието към дядо Ботевъ, трябва да посочите име, телефон за контакт и e-mail.

30 от всички деца, които са изпратили писмата си до дядо Ботевъ, ще бъдат изтеглени от футболистите на Ботев (Пловдив). Изтеглените деца ще получат персонални награди от Ботев (Пловдив) и Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив).

Както повелява традицията, на Коледа всички деца получават подаръци. Затова всички, изпратили писма до Дядо Ботевъ, ще бъдат изненадани с подаръци от „жълто-черния“ Клуб.

Писмата си можете да изпращате до 1-ви декември 2021 година (включително).

#Ботев #Ботев Пловдив #Дядо Коледа