Обратно към пълната версия на статията »

(Опреснена) Facebook, Messenger, Instagram и Whatsapp изпушиха и не работят вече дълго време

(Опреснена) Facebook, Messenger, Instagram и Whatsapp изпушиха и не работят вече дълго време
A A+ A++ A

Фейсбук се срина изцяло. Потребители на най-популярната социална мрежа са в ужас от това, че тя даде "накъсо". До момента не е ясно защо Фейсбук е развален и няма официална информация за причините и докога сривът ще е налице.

Месинджър, който е неразривна част от Фейсбук, също не работи. Това е услуга за незабавни съобщения и софтуерно приложение, което предоставя възможност за текстови и аудио съобщения безплатно.

Срив има и в работата на Инстаграм и Уатсап, които също са под шапката на Зукърбърг. 

Проблемите в гореспоменатите социални мрежи продължават вече доста време в целия свят. Те просто изчезнаха и досега толкова дълги часове историята не помни тотален срив.

От компанията Фейсбук използваха конкурентния Туитър, за да обявят, че полагат всички усилия да върнат нормалния ритъм на мрежата, но не уточняват кога очакват това да се случи и в какво се корени причината за пълния мрак.

Изненадващо е, че няколко часа преди изпушването на системите на четирите социални медии в САЩ се разкри вътрешен човек, който от известно време изнася конфиденциална информация за Фейсбук. Иде реч за жена на име Хоугън, която доскоро е била на висок пост в компанията. Когато е напуснала - тя е взела със себе си много документи, които сега пуска на порции в пресата. По-късно ще ви запознаем с нейните скандални разкрития.

#Фейсбук #Инстаграм #уатсап #месинджър