Обратно към пълната версия на статията »

Борисов с нов коментар за изборите: Цялата страна видя, че Кацаров е лъжец, но Радев стои зад него (НА ЖИВО)

Борисов с нов коментар за изборите: Цялата страна видя, че Кацаров е лъжец, но Радев стои зад него (НА ЖИВО)
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с брифинг относно предстоящия парламент, изборните резултати и служебното правителство.

"Разликата накрая трябваше да я натъмянават, за да може ИТН да излезе малко пред нас. Гледах Христо Иванов сутринта, мънка, сега можело да се правят компромиси, а когато не ни стигаха гласовете за самолетите Ф-16, това че ни подкрепиха ДПС, беше тъмна, гадна сделка. Иванов клекна пред Слави. Да си гледа партньорите и как се предаваха", заяви Борисов пред актива на ГЕРБ, депутатите и кметовете.

Той заяви, че дори и ГЕРБ да са били спечелили изборите, то от партията е нямало да излязат с конкретно предложение за състав на тяхно правителство.

"Искам, когато отидете в парламента, да се съсредоточите в една цел да запазим човешки животи. Виждаме какво става с вируса във Франция и Гърция", разкри лидерът на ГЕРБ.

Цялата страна видя, че Кацаров е лъжец, но Радев стои зад него, коментира още бившият премиер.

Ако бях аз, щях да се извиня на медиците - това е моделът "Борисов". Балтов, Кантарджиев, Мутафчийски са хората, които изнесоха пандемията на ръцете си.

"Защо ходих и се молих в Европа, за да се изхвърлят сега 20 000 ваксини", попита Бойко Борисов и допълни, че иска да се възстанови имунизационния процес: "Сега сме на 15% ваксинация".

"Нека всички се ваксинираме, дори и аз, като личен пример - въпреки че бушувам от антитела", призова Борисов пред актива на ГЕРБ в София. За да ми отмъстят спряха зелените коридори, опитайте се да възстановите ваксинация, апелира лидерът на ГЕРБ депутатите от 46-тото НС.

Какво направиха от служебното правителство? Как хората усетиха разликата? Сложиха хора на Да, България в ББР, унищожиха ваксинационния план, а сега и дози ваксини, каза Борисов.

Сега от "Има такъв народ" искали да слагат магистралите на концесия, а това беше предложение на НДСВ навремето. Хората ще трябва да си плащат за всяко пътуване, каза още той.

#Слави Трифонов