Обратно към пълната версия на статията »

Христо Иванов и Иво Мирчев се върнаха на “Росенец” една година по-късно, какво се е променило? (ВИДЕО)

Христо Иванов и Иво Мирчев се върнаха на “Росенец” една година по-късно, какво се е променило? (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Измина точно една година от избухването на скандала "Росенец", когато Иванов и Мирчев дебаркираха на брега край летния Сарай на Доган

А това даде старт и на летните протести срещу кабинета на Бойко и паралелната държава от миналото лято, които ще будат запомнени с многобройните млади хора, които скандираха дни наред "Оставка" и "Мутри вън".

Лудерът на Христо Иванов се върна на скандалния плаж, за да установи, че този “просташки разхош” продължава да съществува.

Тази манифестация на просташки разкош продължава да съществува без да е ясно има ли акт 16.

Това заяви лидерът Христо Иванов по адрес на Морския сарай на Ахмед Доган. Иванов, заедно със заместника си в партията Иво Мирчев.

Иванов попита какво се случва с проверката на имота на Ахмед Доган и дали той е законен. А Иво Мирчев обеща веднага след изборите да издигне българското знаме на плажа. Той се закани и, че "няма да оставим така" това, че гардовете на Доган поругаха българското знаме преди година, но сега са върнати на работа.

“Демократична България“ настоя Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) да си влезе във функциите за незаконните постройки край летните сараи на Ахмед Доган в парка „Росенец“, както и за обект край ТЕЦ „Варна“.

#Христо Иванов #Иво Мирчев #Росенец #Доган