Карбовски с ответен удар след сексскандала: Ще ги съдя, делата ще са лесни и скучни

10 ноември 2020, вторник / 07:23;
Карбовски с ответен удар след сексскандала: Ще ги съдя, делата ще са лесни и скучни

48 часа, след като се разбушува мощен сексскандал, журналистът, автор, писател и тв водещ Мартин Карбовски отвърна на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз и плеймейтката Нора Недкова. "Ще съдя всеки, който разпространява налудни версии по мой адрес", заяви устатият Карбовки. 

Припомняме, че дизайнерката Миглена Каканашева заяви, че Николета Лозанова, Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са гостували на Карбовски, „са му се отплащали с "духане", за да са в ефир“. С това, по нейни думи, се е похвалил лично Карбовски, твърди още тя. Дизайнерката замеси дори и името на президента Румен Радев, като заяви, че Карбовски се е срещал с него и получавал пари, за да говори срещу властта.

Снощи официално журналистът излезе с официална позиция във Фейсбук профила си. Ето какво написа:

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво  ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва.