Обратно към пълната версия на статията »

Отровното трио: По-умният от съдружниците във властта лиши Борисов от алибито му

Отровното трио: По-умният от съдружниците във властта лиши Борисов от алибито му
Facebook/Отровното трио
A A+ A++ A

След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност и на целия български народ, че корумпираното правителство, ръководено от Бойко Борисов, трябва да подаде оставка, днес по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му алиби за оставане на власт.


След смяната на министри, безпринципното раздаване на пари, опитите за насилие върху гражданите, последният шанс за задържане във властта след изявлението на ДПС, вече не съществува.

Това се казва в изявление на т.нар. Отровно трио (проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян), разпространено до медиите.

Ето какво още казват тримата:

Ние не се доверяваме на мафиотското управление до окончателната и бърза оставка на правителството и съставянето на служебен кабинет, гарантиращ честно и прозрачно провеждане на изборите. Протестите продължават, както и всенароднoто въстание на 02.09 остава. Това е чудесна дата, на която самотният диктатор може да се оттегли, за да можем на 06.09 да празнуваме Съединението на България. Не се отказваме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние гражданите сме новото начало в обществения живот на България.

#Отровното трио #ДПС #конституционни промени #ВНС #протести #оставка