Обратно към пълната версия на статията »

Бербо – най-мразеният в Италия само за 12 часа

Бербо – най-мразеният в Италия само за 12 часа
В официално изявление на сайта си „Ла Виола” написаха: „Сега се радваме, че той не дойде във „Фиорентина”. Той не заслужава нашия град, нашия екип и ценностите ни". Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Само за 12 часа българският нападател Димитър Бербатов се превърна в най-мразения човек на Ботуша.

Цяла седмица текат спекулации, че Бербо е на крачка от трансфер във „Фиорентина”.

В сряда дори се появиха съобщения, които казваха, че българинът е в хотел във Флоренция, където чака последни договорки по личните си условия.

Оказа се обаче, че Бербатов дори не е стигнал до Италия и след отказа на „Фиорентина” и „Ювентус”, той ще се присъедини към лондонския „Фулъм”.

Според „Газета дело спорт" за последните 12 часа Бербо е станал най-мразеният човек в италианския футбол, след като хиляди фенове по форуми и самият клуб „Фиорентина” не спират да го критикуват за некоректното отношение, предаде БГНЕС.

В официално изявление на сайта си „Ла Виола” написаха: „Сега се радваме, че той не дойде във „Фиорентина”. Той не заслужава нашия град, нашия екип и ценностите ни".

Бербатов е обвинен, че използва италианските клубове, за да манипулира собствената си заплата в Премиършип, но самите клубове в Италия също претърпяха критика от феновете, че са подходили като аматьори.

#Димитър Бербатов #Ботуша #Италия #Фиорентина #Флоренция #Ювентус #Фулъм #Ла Виола #Премиършип