Годишен хороскоп за 2020- Овен: Любов, пари, кариера, здраве

3 декември 2019, вторник / 09:11;
Годишен хороскоп за 2020- Овен: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Хороскопът за Овен за 2020 година разкрива, че новата година ще роди голяма доза ентусиазъм и личен и професионален успех. Ще откриете, че тази следваща година ще е далеч по-активна и ориентирана към целите, Овни, и всички негативни емоции, които ви тормозят, ще изчезнат.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Овен за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 и 31 март, е добре да използвате всичките всеотдайност и дисциплина, които практикувахте през последните няколко години, и да се подготвите да превърнете тази невероятна година в сила, особено по отношение на това, което вашата енергия и убеждения внасят в живота ви.

2-ри декан: Ако вашият рожден ден е между 1 и 10 април, внимавайте с нрава си и неудовлетвореността, тъй като на другите може да им е много трудно да се разбират с вас. 

3-ти декан: Ако вашият рожден ден е между 11 и 20 април, тази година нещата ще станат много динамични и вие ще действате и реагирате бързо на всичко, което се случва около вас.

Влияние на планетите върху Овен през 2020:

В любовен аспект, Юпитер и Нептун ще внесат страст и креативност през новата година, което ще позволи на Овните по-добре да изразяват чувствата си и да създадат по-силна връзка с партньора си или с бъдещите потенциални партньори. Тази година Сатурн ще повлияе на професионалния живот на Овните и ще се изисква ефективност и по-добро управление на времето и енергията по време на работа.

Юпитер е до Сатурн до 20 декември и това ще донесе на Овните много причини за удовлетворение по време на работа: интересни предложения за работа, награди и признателност. Марс и Венера ще бъдат отговорни за романтичната еволюция на Овен през 2020 г. Януари, февруари и първата половина на март подготвят за Овен личностно развитие, напредък в кариерата.

Романтиката е в разгара си през април, когато преминаването на Венера през Овен носи чувственост, жажда за любов, голяма сила за съблазняване, късмет и хармония в живота на двойките.

Марс ретрограден в Овен между 9 септември и 14 ноември. През този период Овенът ще се чувства в застой, неспособен успешно да финализира всичките си планове. Те ще се чувстват разочаровани и безпомощни.Трябва да се въоръжат с търпение и да отделят възможно най-много време за себе си.

Пари

2020 година ще доведе до повишена нужда от сигурност. Ще искате да развиете дисциплина и ред в това как се справяте с парите. Ще усетите, че сте ограничени в способността си да изразявате себе си, но това ще започне да се подобрява през октомври и ноември.

 

Вижте повече: Jenite.bg